06 - 188 522 92 info@inkomenshulpkroeze.nl

Irina Kroeze

Mijn naam is Irina Kroeze, eigenaar van Inkomenshulp Kroeze. Als zelfstandig adviseur op het gebied van inkomensvragen en belastingadviezen is mijn drive het vinden van oplossingen voor financiële vragen en problemen. Als Fiscaal Adviseur en Sociaal Raadsvrouw beschik over de ideale combinatie van kennis en veel praktijkervaring. Zo kan ik het verschil maken voor mensen die zich in complexe situaties bevinden. Fiscale-, sociaal-juridische en bedrijfseconomische puzzels los ik graag samen met u op.

Mijn praktijk, Inkomenshulp Kroeze, is gevestigd aan Wetering 2, in het centrum van Vleuten.

Sociaal Raadsvrouw

De combinatie van cijfers en juridische vraagstukken heeft mij altijd geboeid. Aanvankelijk ben ik begonnen als projectcontroller bij de NS. Omdat ik de mens meer centraal wilde stellen, heb ik mezelf ontwikkeld als Sociaal Raadsvrouw. Samen met een enthousiast team in de regio Utrecht heb ik veel mensen (op weg) geholpen.

Luisteren en meedenken

Financiële problemen geven veel spanning voor de betrokkenen en zijn niet altijd eenvoudig op te lossen. Nederland kent een woud aan wet- en regelgeving. Dit betekent dat mensen gemakkelijk in een onoverzichtelijke complexe situatie terechtkomen, ook zonder dat ze daar altijd zelf schuldig aan zijn. Mijn werkwijze is dan ook aandachtig luisteren en op een creatieve wijze (binnen de gestelde kaders) mee te denken en te werken.

Gediplomeerd fiscaal adviseur

Als gediplomeerd Fiscaal adviseur ben ik in staat om uitgebreid hulp te bieden bij vragen over administratie, belastingen, uitkeringen en toeslagen voor particulieren en ondernemers.

Uw contact voor al uw financiële vraagstukken.